Dolar 42,5128
Euro 49,5436
Altın 5.766,35
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 11°C
Az Bulutlu
Sivas
11°C
Az Bulutlu
Cts 11°C
Paz 9°C
Pts 9°C
Sal 8°C

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Gümüşhane’de Sözler ve Eleştiriler

Yavuz Ağıralioğlu’nun Gümüşhane’deki sözleri ve eleştirileri hakkında detaylar, analizler ve gündeme dair önemli bilgiler burada. Keyifli okuma dileriz.

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Gümüşhane’de Sözler ve Eleştiriler
23 Mayıs 2025 16:59
124
A+
A-

Gümüşhane’de Anahtar Parti’nin İl Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin il açılışı ve halk buluşması kapsamında şehrine geldi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Ağıralioğlu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Kendisi ve beraberindekiler, İl Başkanı Muhammet Kaya ve diğer partililerle birlikte halkın karşısına çıktı.

Ağıralioğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Her partiden bir parti olarak kurulduğumuzu, ancak her partinin mesuliyetini taşıyarak yorulduğumuzu belirtti. Milletin de yorgun olduğunu ve yapmak istediklerinin karşılığını alamadıklarını ifade etti. Sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz aslında sizin sözlerinizin partisiyiz. Umduğunu bulamamış milletimizin, umduklarını milletine bulduramamış Adalet ve Kalkınma Partisi’nin de kefaretiyiz. Kuruluşumuzun temelinde, bir Z raporu ve muhasebe sonucu yatıyor.”

Partinin Kuruluşu ve Siyasetteki Yeri

Ağıralioğlu, AK Parti ve MHP’nin de kurdurduğu bu yeni partinin, milletin vaatlerini yerine getirememesi ve hedeflere ulaşamaması nedeniyle kurulduğunu belirtti. “Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat bu partiyi kurdurduğunu” vurgulayan Ağıralioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “2023 hedeflerine ulaşamayanlar, memleketi adaletle kalkındıramayanlar, bu duruma gelmemize sebep oldu.”

Siyaset Eleştirileri ve Cumhurbaşkanı’na Övgü

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da değinen Ağıralioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız, teflon kaplamış gibi hiçbir şey yapışmıyor üstüne. En kudretli döneminde bile, yaşanan sorunlar onun döneminde ortaya çıktı. Ona bu memleketin sorunlarını çözmesi için dualarla destek olduk, ancak her dokunduğundan ah işitiyorsun,” dedi.

Erdoğan’ın “ustalık dönemi” ve “çıraklık dönemi” kıyaslaması yapan Ağıralioğlu, “Çıraklık döneminde para kazandı millet, ustalık döneminde ise memleket yıkıldı” diyerek eleştirilerini dile getirdi.

Siyasetin Güncel Durumu ve Gelecek Vaatleri

Geçen seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na dair de eleştirilerde bulunan Ağıralioğlu, “Kandil’deki işlerin derdine düştüler” diyerek, PKK ve diğer düşmanlara karşı duruşlarını vurguladı. Siyasetin alan değil, devlet ve millet düşmanına gülünmediği bir alan olması gerektiğine dikkat çekti.

İleriye dönük olarak, önümüzdeki seçimlerde milletin kendilerine yöneleceğine inandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın 2002’de vaat ettiklerini, ben 2025’te vaat ediyorum. 23 yılda neyi yapamadınız? Neden yapamadınız? Millet sizden ne istedi de vermedi? 2028’de milletinizden oy isteyecek kudretiniz var mı?” sorularıyla mevcut durumu eleştirdi.

Millet ve Devlet Vurgusu

Ağıralioğlu, PKK, İsrail ve bölgedeki diğer düşmanlara karşı duracak güçte olduklarını belirterek, emniyet, mülki idare ve akademinin de yorgun düştüğünü söyledi. “Böldüler, ayırdılar, barıştıran olacağız. Biz, memleketi adaletle kalkındıracak, halkla buluşturacak ve milletin umudunu yeniden yeşertecek olanlarız,” ifadelerini kullandı.

Son olarak, halkın ve memleketin refahı için çalışacaklarını ve yeniden sağlanacak refahın temelinde adalet ve milletin birlik ve beraberliğinin olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.