Dolar 42,5128
Euro 49,5436
Altın 5.766,35
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 11°C
Az Bulutlu
Sivas
11°C
Az Bulutlu
Cts 11°C
Paz 9°C
Pts 9°C
Sal 8°C

Bolu – BHA: Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel Yangınına Dair Dava Başladı

Bolu’daki Grand Kartal Otel yangınıyla ilgili dava başladı. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.

Bolu – BHA: Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel Yangınına Dair Dava Başladı
7 Temmuz 2025 10:02
64
A+
A-

Otel Yangını ve Hızlı Yargılama Süreci

Bolu’da Kartalkaya’da bulunan Grand Kartal Otel’de meydana gelen büyük yangına ilişkin 32 sanığın yargılanmasına başlandı. Feci olayda 78 kişi hayatını kaybetmiş, 133 kişi ise yaralanmıştı. Otel sahibi ile belediye yetkililerinin de aralarında bulunduğu sanıklar, 1998 yılına kadar hapis cezası ile yargılandı. Bu dava, Bolu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda güvenlik önlemleri alınarak görülüyor.

Güvenlik ve Düzenleme Çalışmaları

Adliye içerisinde yetersiz kalması sebebiyle duruşma salonu özel olarak düzenlendi ve teknik donanım güçlendirildi. Toplam 210 müşteki ve 32 sanık dosyanın karara bağlanması amacıyla 14 gün sürecek duruşmalara başladı.

Süreç ve Beklentiler

Mahkeme, olayın detaylarını ve sorumluları belirlemek amacıyla titizlikle çalışıyor. Olayın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen, adaletin yerini bulması adına yoğun bir yargılama süreci devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.