Dolar 42,5128
Euro 49,5436
Altın 5.766,35
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 11°C
Az Bulutlu
Sivas
11°C
Az Bulutlu
Cts 11°C
Paz 9°C
Pts 9°C
Sal 8°C

AJet ve TUI Bodrum’dan Avrupa’ya yeni uçuşlar başlatıyor

AJet ve TUI Bodrum, Avrupa’ya yeni uçuşlar başlatarak tatil ve seyahat seçeneklerinizi genişleti. Daha fazla bilgi için hemen keşfedin!

AJet ve TUI Bodrum’dan Avrupa’ya yeni uçuşlar başlatıyor
28 Ekim 2025 16:58
39
A+
A-

Yeni Seferlerle Bodrum Avrupa’ya Açılıyor

Birleşik turizm ve havacılık şirketleri AJet ile TUI, Bodrum’dan Avrupa’nın birçok önemli şehrine direkt uçuşlar planlıyor. Yeni anlaşmayla birlikte Bodrum, yaz sezonu boyunca İstanbul ve Ankara’nın ardından AJet’in yeni uçuş noktalarından biri haline gelecek. Satış desteği sağlayan TUI, belirlenen hatlar boyunca önemli bir kapasite sağlayacak.

Yeni Seferlerle Bodrum Avrupa’ya Açılıyor

Gelişmeler kapsamında, Bodrum-Londra Stansted, Nürnberg ve Hamburg hatlarında haftada iki uçuş gerçekleştirilecek. Ayrıca Leipzig, Kopenhag, Berlin, Hannover, Viyana, Stokholm, Prag, Bükreş, Basel ve Bremen gibi şehirler ise haftada bir defa Bodrum’a bağlanacak. Bu yeni hatlar, bölge turizmini hareketlendirmeyi hedefliyor.

Yeni Seferlerle Bodrum Avrupa’ya Açılıyor

İnternet Hizmeti 2026’da Uçaklarda

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, yaptığı açıklamada, Avrupa’nın önde gelen turizm grubu TUI ile yapılan iş birliğini değerlendirdi. Sarp, “Bodrum’dan çok sayıda Avrupalı turisti Türkiye’ye getirmeyi amaçlıyoruz. Filomuzu gençleştirme çalışmalarımız hızla devam ediyor ve 2026 yılında uçaklarımızda internet hizmeti sunmayı planlıyoruz,” dedi.

İnternet Hizmeti 2026’da Uçaklarda

Stefan Baumert, TUI Pazarlar ve Havayolu Operasyonları Ticari İşler Başkanı ise, “Bodrum’un potansiyelini paylaşan AJet ile çalışmak bizim için büyük bir memnuniyet. Yeni hatlar ve artırılan frekanslar, Türkiye’ye yönelik ürün yelpazemizi Orta, Kuzey ve Doğu Avrupa’da güçlendirecek. İş birliğimizi gelecek yıllarda daha da geliştirmeyi hedefliyoruz,” ifadelerini bildirdi.

AJet, Bodrum’dan Avrupa’ya ilk uçuşunu 26 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirecek. Biletler, AJet’in satış kanalları ile TUI platformlarında satışa sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.