Dolar 42,5128
Euro 49,5436
Altın 5.766,35
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 6°C
Az Bulutlu
Sivas
6°C
Az Bulutlu
Per 8°C
Cum 10°C
Cts 11°C
Paz 7°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Mesajı: Mücadele Sürecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs mesajı: Destek ve dayanışmamızla mücadelemiz sürecek. Kudüs için birlik ve kararlılık çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Mesajı: Mücadele Sürecek
2 Ekim 2025 20:42
38
A+
A-

Kudüs’ün Fethi’nin 838. Yıl Dönümü Anılıyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’ün fethinin 838. yıl dönümüne ilişkin yayımladığı mesajda, bu kutsal şehrin ikinci fatihi olarak anılan Selahaddin Eyyubi’yi ve kahraman askerleri rahmetle andı. Erdoğan, mesajında, Hazreti Nebi’nin ve kendisinden önce gelen peygamberlerin bizlere emanet ettiği Kudüs için mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Erdoğan’ın Mesajında Kudüs’e Vurgu

Erdoğan, mesajında Kudüs’ün önemine vurgu yaparak, bu mukaddes şehir için yapılan mücadelelerin asla sona ermeyeceğine işaret etti. Bu şehir için gösterilen fedakarlık ve kararlılık, Türk milletinin ve liderinin ortak duruşunu yansıtıyor.

Kılavuzumuz Peygamberlerin Emaneti Kudüs

Cumhurbaşkanı, Kudüs’ün sadece bir kent değil, aynı zamanda peygamberlerin emaneti olduğunu hatırlatarak, bu emanete sahip çıkmanın önemine değindi. Kudüs’ün barış ve adaletin simgesi olarak korunması gerektiğine dair vurgular yaptı.

Bilgiler ve Kaynaklar

Mesaj ve açıklamalar çeşitli resmi iletişim kanallarından yayımlandı. Erdoğan’ın sözleri, Kudüs’ün uğruna yapılan mücadelelerin devam edeceğine dair güçlü bir mesaj niteliğinde oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.