Dolar 42,6978
Euro 50,1688
Altın 5.934,23
BİST 11.311,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 5°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
5°C
Parçalı Bulutlu
Pts 4°C
Sal 3°C
Çar 5°C
Per 5°C

Manisa’da Gülşah Durbay’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu

Manisa’da Gülşah Durbay’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Detaylar ve anılar için haberimizi okuyun.

Manisa’da Gülşah Durbay’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu
15 Aralık 2025 09:09
10
A+
A-

Manisa’da Başkan Gülşah Durbay’ın vefatı yakınlarını yasa boğdu

14 gündür yoğun bakımda tedavi gören ve genç yaşta kansere yenik düşen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın ölümü, Manisa’da büyük bir üzüntü yarattı. Acı haberle birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel, planlarını iptal ederek bölgede geldi. Şehir Hastanesi’nde Durbay ailesiyle görüşerek başsağlığı diledi. Özel, duygularını güçlükle ifade ederken, ailesinin acısını paylaştı.

Özel, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Durbay ailesi bugün bir evladının kaybıyla yanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi ailesi 6 ayda iki evladını kaybetti. Ben kardeşimi ve şimdi de evladımı kaybettim. Bu nasıl bir acı, nasıl dayanılır bilmiyorum. Gülşah, çocuk yaşta birlikte siyaset yaptığımız, partimizin bayrağını taşıyan bir evladımızdı. Onun hayali gerçekleşti; bu ili yöneten ilk kadın belediye başkanı oldu. Ferdi Zeyrek’in Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi, Gülşah’ın hikayesi de kısa sürede gerçekleşti. Bu acıya nasıl dayanacağız bilmiyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

Hastanede Özel’in ziyareti sırasında partililer ve yetkililer de hazır bulundu. Durbay’ın vefatı, Manisa ve CHP camiasında derin bir üzüntüyle karşılandı. Cenaze töreni 15 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’de Şehzadeler Belediyesi önünde başlayacak. Hatuniye Camii’nde helallik alınması sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda cenaze namazı kılınacak ve Gülşah Durbay, doğup büyüdüğü Koldere Mahallesi’nde toprağa verilecek. Ailesi, taziyeleri evlerinde kabul edecek. Ayrıca, 6 ayda iki belediye başkanını kaybeden Manisalılar, Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay’ın zeybek oynadıkları görüntüleri paylaştı, bu duygusal anlar büyük yankı uyandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.