Dolar 44,3176
Euro 51,0321
Altın 6.551,70
BİST 13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 14°C
Çok Bulutlu
Sivas
14°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 9°C
Cts 12°C
Paz 10°C

AK Parti’nin Ramazan Seferberliği: Vefa ve Dayanışma Vurgusu

AK Parti’nin Ramazan Seferberliği: Vefa ve Dayanışma ruhuyla toplumu bir araya getiriyor, yardım ve dayanışma projelerini öne çıkarıyor.

AK Parti’nin Ramazan Seferberliği: Vefa ve Dayanışma Vurgusu
19 Mart 2026 23:36
5
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. paylaşımında, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Teşkilat Başkanlığımızın koordinasyonuyla, AK Parti’nin tüm kadrolarıyla sahada olduğu; vefayı merkeze alan ve vatandaşımızla birebir temas kuran devasa bir Ramazan seferberliğini daha alnımızın AKıyla tamamladık ifadesine yer verildi. Tanıtım ve Medya Başkanlığımızın belirlediği “Niyetimiz Bir, İnancımız Bir, Yolumuz Bir” ortak söylemi altında Ramazan’da Türkiye’nin her hanesine misafir olduk sor-umlarıyla genel merkezden en uzak mahalle temsilciliğine kadar koordinasyonun muazzam bir örneği sergilendi.

İçerikte, bakanlar, milletvekilleri, MYK ve MKYK üyelerinin her ilde milletin taleplerine göre devleti temsil ettiği, Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde şehit yakınları, gaziler ve engelli ailelerine yönelik iftar ve sahur programlarının düzenlendiği belirtiliyor. Kadın Kolları, merhamet elçileri olarak kapı kapı ziyaretler gerçekleştirdi; Gençlik Kolları “İftara 5 Kala” ve “Sahura 5 Kala” programlarıyla sahayı hareketlendirdi. Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinasyonunda belediyelerin Ramazan temasına uygun süsleme ve dayanışma çalışmaları öne çıktı.

Ramazan’ın en anlamlı duraklarından biri olarak deprem bölgesine verilen özel vurgu dikkat çekti. “Yeni evim, ilk iftarım” anlayışıyla desteklenen kardeşlerin sofralarının paylaşılması, Nerede o eski Ramazanlar? söylemine yanıt olarak “94 Ruhu” ifadesiyle samimiyet ve vatandaşla temasın altı çizildi. Gönül coğrafyamızın sınır tanımadığı bu süreçte Suriye’den Gazze’ye uzanan yardım köprüleriyle, Avrupa’dan Asya’ya kadar gurbetteki vatandaşlar da unutulmadı. Dış İlişkiler Başkanlığı ve UID aracılığıyla destekler sunuldu; sıla özlemleri kardeşlik sofralarında giderildi.

Sonuç olarak, AK Parti’nin sahadaki gücü ve milletle kurduğu gönül bağı bir kez daha vurgulandı. Bu süreçte atılan adımlar, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi. Bayram mesajı olarak, “Niyetimiz bir, inancımız bir, yolumuz bir” ifadesi öne çıktı ve partisinin mesajı milletle birleşerek sürdürülmesi gerektiği bir çerçevede sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.