Dolar 44,3471
Euro 51,4800
Altın 6.284,31
BİST 13.168,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 10°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
10°C
Hafif Yağmurlu
Sal 11°C
Çar 13°C
Per 12°C
Cum 14°C

Devlet Bahçeli: Türkiye için yeni ufuklar ve terörle mücadele

Devlet Bahçeli: Türkiye için yeni ufuklar ve kararlı terörle mücadeleyle güvenli gelecek hedefleniyor. Detaylar haberimizde.

Devlet Bahçeli: Türkiye için yeni ufuklar ve terörle mücadele
24 Mart 2026 12:10
5
A+
A-

Bahçeli’nin açıklamaları dikkat çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Türkiye’nin küresel güç olması için imkanların ortaya çıktığını belirtti.

Siyasi konuşmada Ramazan ve Bayram mesajlarıyla birlikte, Türkiye’nin bölgesel barış ve güvenliğinin önemine vurgu yapıldı. Bahçeli, nifak tohumlarının çürütülmesi gerektiğini ifade etti ve Katar Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileklerini paylaştı.

Terörsüz Türkiye hedefi, iç birlik ve dayanışma vurgularıyla ele alınırken, reformların aşama aşama hayata geçirileceği belirtildi. İslam dünyası ve Türk dünyasına olan sorumluluklar da sıralandı ve Türkiye’nin kültürel-militer mirasına atıfla başkentin rotası olarak kaba bir yol haritası sunuldu.

Ayrıca Terörsüz Türkiye hedefinin, dış politika ve iç güvenlik politikalarıyla uyumlu bir süreç içerisinde gerçekleştirileceğine dikkat çekildi. Bahçeli, Katar Şehitlerimiz ifadesiyle ilgili taziyelerini iletti ve insani meseleleri de gündeme taşıdı.

Bu konuşmada Birleşmiş Milletler ve bölgesel gerginlikler bağlamında, savaşın durması ve diplomasiyle çözüm çağrıları da vurgulandı. Bahçeli, devletin vizyonunu destekleyen ve Türk-Yüzyılı hedefini işaret eden bir dizi vurguyla konuşmasını sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.