Dolar 44,5811
Euro 51,4630
Altın 6.704,43
BİST 12.936,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 10°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
10°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 12°C
Sal 14°C

Erdoğan yoğun diplomasiyle bölgesel barış için görüşmeleri sürdürüyor

Erdoğan, yoğun diplomasiyle bölgesel barış için görüşmeleri sürdürüyor; gelişmeleri ve yaklaşımı hızla ilerletiyor.

Erdoğan yoğun diplomasiyle bölgesel barış için görüşmeleri sürdürüyor
4 Nisan 2026 21:04
8
A+
A-

Erdoğan’ın yoğun diplomasisi sürüyor

Giriş niteliğinde bölgede son dönemde artan tansiyon ve çatışmalar karşısında Türkiye’nin üst düzey çabaları hız kazanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli temaslarda barış ve istikrar için yoğun diplomatik iletişimi sürdürmeye devam ediyor.

Bugünkü toplantılar kapsamında İstanbul’da Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleştirilen görüşmelerde, bölgedeki gelişmeler ve insani durum ele alındı. Erdoğan, Ukrayna temaslarının ardından Hamas heyetiyle de bir araya geldi. Görüşmelerde Gazze ve çevresindeki gelişmeler ile insani yardım konuları öncelikli konular arasında yer aldı.

Görüşmenin içeriğine dair vurgu olarak gazze’deki insani durum ve yata plastik iletişim ile güvenlik işbirliği konularına değinildi. Toplantı sonrası taraflar arasında ortak iletişim ve yapılabilir adımlar üzerinde kararlılık ifade edildi.

Kaynak bilgisi: Ensonhaber Haber Merkezi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.