Dolar 46,2802
Euro 53,7529
Altın 6.475,34
BİST 14.483,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 22°C
Az Bulutlu
Sivas
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 27°C
Per 27°C
Cum 23°C

Staj İçin Veda Ziyareti: Kaymakamlar Yeni Görevlere Temenni

Staj için veda ziyaretinin önemi, Kaymakamların yeni görevlere temennileri ve başarı dilekleriyle dolu anlamlı bir sondan görsel ve metinli özet.

Staj İçin Veda Ziyareti: Kaymakamlar Yeni Görevlere Temenni
15 Haziran 2026 14:06
10
A+
A-

Staj Dönemi Öncesi Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı’nın staj programı kapsamında Sivas’ta görev yapan bir dizi kaymakam, yeni kariyer aşamalarına geçiş öncesi Vali Yılmaz Şimşek’e veda etti. Akıncılar Kaymakamı Mürüvvet Yücel, Altınyayla Kaymakamı Mustafa Büyükuçar, Doğanşar Kaymakamı Muhammed Yavuz, İmranlı Kaymakamı Fatma Bayalan, Koyulhisar Kaymakamı Muhammed Hasan Kukuş ve Ulaş Kaymakamı Esad Mücahid Eskimez’in veda ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Vali Şimşek, kaymakamların Sivas genelinde yürüttükleri çalışmalara değindi ve tüm ilçelerdeki hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti. Mesleki kariyerlerinin bir sonraki aşaması olan Merkez Stajı sürecinde kaymakamlara başarı temennilerinde bulunan Şimşek, yeni görev dönemlerinde de başarılar diledi.

Ziyaret, heyecan verici bir döneme giren kaymakamlar için yeni görevlerinde başarı dolu bir başlangıcı simgeliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.