Dolar 47,1997
Euro 53,9374
Altın 6.157,19
BİST 14.015,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 31°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 28°C

Sivasspor’da Taşdemir: Kayseri kampında eksikler kapatılacak

Sivasspor’da Taşdemir, Kayseri kampında eksiklerin giderilmesiyle formunu yükseltecek; hedef, lig öncesi takımı güçlendirmek ve hazır hale gelmek.

Sivasspor’da Taşdemir: Kayseri kampında eksikler kapatılacak
20 Temmuz 2026 19:04
13
A+
A-

Sivasspor’da Taşdemir: Kayseri kampı önemli rol oynayacak

Trend olan 1. Lig ekibi Sivasspor’da teknik direktör İsmet Taşdemir, Kayseri kampı öncesinde basına açıklamalarda bulundu. Takımın mevcut fiziksel durumu, hazırlık süreci ve yeni sezon planlarına değinen Taşdemir, sezon başı çalışmalarını değerlendirdi ve eksiklerin giderilmesi için Kayseri kampında yoğunlaşacaklarını belirtti. Şu an için ekip olarak “çok iyi” noktada olmadıklarını, fakat “kötü de değiliz” diyerek dalgalı bir performansın sürdüğünü ifade etti. 4 Temmuz’dan bu yana çalışmaların sürdüğü ve kalan hazırlık sürecinin Kayseri kampında tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Hazırlık maçları konusunda bilgisini paylaşan Taşdemir, şu ana kadar iki karşılaşmanın kesinleştiğini söyledi. Sivasspor’un 23 Temmuz’da Pendikspor ve 26 Temmuz’da Kayseri’de maç yapacağı belirtilirken, 30 Temmuz için üçüncü bir hazırlık maçı organize etmek amacıyla çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Genç oyunculara güven vurgusu yapan teknik direktör, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle altyapıdan yetişen oyuncuların önemini vurguladı. Taşdemir, bu sezon 1 veya 2 genç oyuncuyu A takıma kazandırmayı hedeflediklerini ifade ederek, transfer yapılamaması halinde mevcut kadroyla en verimli şekilde sezona hazırlamak istediklerini söyledi.

Oyun anlayışında değişiklik planını aktaran Taşdemir, yeni sezonda oyun kurulumunda farklı uygulamaların sahaya yansıyacağını belirtti. Tek bir oyun anlayışına bağlı kalmayacaklarını ve hazırlık sürecinde üzerinde çalışılan taktik değişikliklerinin sezon içinde uygulanacağını ifade etti.

Lig rekabeti ve transfer durumu hakkında ise Taşdemir, 1. Lig’in her geçen yıl daha zorlaştığını belirtti. Rakiplerin güçlü kadrolar kurduğunu ve transferlerin etkisiyle rekabetin arttığını söyleyen teknik adam, transfer yasağı devam ettiği sürece mevcut kadro ve genç oyuncularla mücadele için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.