Dolar 49,2151
Euro 55,1970
Altın 6.518,55
BİST 12.065,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 17°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Eken: Üyelerimizle Dayanışmamız Devam Ediyor

Eken: Üyelerimizle dayanışmamız sürüyor; birlikte güçleniyoruz ve toplumsal dayanışmayı güçlendiren yeni projelerle yol alıyoruz.

Eken: Üyelerimizle Dayanışmamız Devam Ediyor
8 Ekim 2026 13:14
7
A+
A-

Eken: Üyelerimizin Emrinde Olmaya Devam Ediyoruz

Yıldızeli’nin Sivas’ın batıya açılan kapısı olduğunu belirten Eken, ilçe üyelerinin kendilerini her zaman bağrına bastığını söyledi. Eken, “Birbirimizi özlemişiz, hem hasbihal ettik hem de dertleştik. Her zaman koşulsuz şartsız yanımızda oldunuz. Bizlere gösterdiğiniz teveccüh ve ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. Adaylığını açıkladıktan sonra merkez ve ilçelerde üyeleri ziyaret etmeyi sürdürdüklerini aktaran Eken, “Tüm üyelerimizi ziyaret etmeye, hal hatır sormaya, talep ve beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Kısacası Sivas’ı karış karış gezmeye devam ediyoruz. Biz görevdeyken mottomuz ‘üyelerimizin emrindeyiz’ olmuştu. 16 ilçemiz ve merkezdeki üyelerimizle her fırsatta bir araya geldik” diye konuştu.

“Üyelerimizi seçimden seçime hatırlamak bize yakışmaz”—Üyelerle iletişimin seçim dönemleriyle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Eken, “Üyelerimizi seçimden seçime hatırlamak, seçimden seçime onların kapılarına gitmek bize uygun davranışlar değil. Onların oylarıyla seçileceğiz ama sonra dönüp onlara karşı kibirli, ulaşılmaz adamı oynayacağız. Bu bize yakışmaz ve böyle bir yönetim sergilemedik.” ifadelerini kulandı. Görev yaptıkları dönemde STSO’nun A Sınıf Akredite olarak Türkiye 3’üncüsü olduğunu belirten Eken, oda kayıt belgelerini online ve ücretsiz hale getirdiklerini, Demirağ OSB’nin 6. Bölge teşvikleri kapsamına alınması için de girişimlerde bulunduklarını söyledi. Eken, “Kamuoyu oluşturduk, gündemden düşürmedik, talep ettik ve Sayın Cumhurbaşkanımız kararnameyi imzaladı.” dedi.

“Sivas için birlik ve beraberliği sağlayacağız”—TSO’nun karar verme ve icra makamı olmadığını hatırlatan Eken, “Sivas Ticaret ve Sanayi Odası karar verme ve icra makamlarıyla yakın temaslar kurup tüccar, sanayici ve devlet ile hükümet arasında en iyi iletişim köprüsüdür. Biz de bunu en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum.” diye konuştu. Üyelerin sıcaklık ve samimiyet beklediğini dile getiren Eken, “Onların sayesinde seçiliyoruz ve onları temsil ediyoruz. Biz de odamızın gerçek sahiplerine destek olmaya, onların sesi olmaya ve en önemlisi yanlarında olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Sivas’ın kalkınması için tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Eken, “Şehrimizin her manada kalkınması için en önemli şey tüm dinamiklerin bir ve beraber hareket etmesidir. Bu birlik ve beraberliği hep birlikte sağlayacağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Biz siyaset üstü bir odayız”—STSO’nun siyaset üstü bir kurum olduğunu vurgulayan Eken, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtti. Eken, “Biz siyaset üstü bir odayız. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Bizim önceliğimiz Sivas’ın ve üyelerimizin menfaatleridir. Şehrimizin gelişmesi için kimden destek alabileceksek, hangi siyasi partiyle veya hangi kurumla iş birliği yapabileceksek bunu yaparız.” dedi.

“Abdullah Güler, şehrimiz için büyük şans”—AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in Sivas için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Eken, “Sayın Abdullah Güler, şehrimiz için büyük şans. Bizlere düşen de Sivas’ı her manada geliştirecek projeler hazırlamak, kendisine sunmak ve destek almaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.