Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 20°C
Az Bulutlu
Sivas
20°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C

Meral Akşener’i kızdıran Lütfü Türkkan sorusu

Trabzon’da ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir gazetecinin, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İHA muhabirinin saldırıya uğramasına ilişkin görüşünü ısrarla sormasına sinirlendi.

Meral Akşener’i kızdıran Lütfü Türkkan sorusu
26 Haziran 2021 01:09
299
A+
A-

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a 11 Haziran’da düzenlenen silahlı saldırı sonrası “Geçmiş olsun” demek üzere bugün Trabzon’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret sonrası Akçaabat ilçesindeki bir otelde bir süre dinlendi.

“İlgili kişi mahkemede”
Ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, otelden çıkışında basın mensuplarının İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli-Diloavası’ndaki kaçak çiftliğinin yıkımı sırasında görüntü alırken darbedilen İHA Muhabiri Mustafa Uslu’ya yönelik saldırı ile ilgili “Saldırıya uğrayan gazeteci ile ilgili bir açıklamanız olacak mı?” sorusu ile karşılaştı. Akşener, bunun üzerine “Yapıldı oğlum onla ilgili açıklama. Ağzımdan çekip alırsanız konuşabilirim. Bak ben misafir geldim. Sevgi dolu olmamız lazım birbirimize. Lütfü bey kendisini aradı, babasını aradı. Bununla ilgili twit attı, ilgili kişi mahkemede.” dedi.

“Benimle ne alakası var”
Aileyi arayıp aramadığı ile ilgili soru üzerine ise Akşener “Ben niye arayacağım aileyi kardeşim. Benimle ne alakası var. İlgili arkadaşımız aileyi aradı, babasını aradı, amcasını aradı, şahsı aradı. Dövdüğü iddia edilen kişi şuan itibariyle tutuklu. Doğru bir şey mi ? ‘aferin iyi yaptı mı? diyorsanız hayır öyle bir şey doğru değil, yanlış. İlgili taraflar bununla ilgili dediler ki yanlıştır. Ne yapalım şimdi ? ne yapayım ben. Elbette ki yanlış elbette ki geçmiş olsun. Elbette ki görevini yapan insanlara saygı göstermek lazım. A haber bile olsa saygı göstermek lazım değil mi?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.