Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
BİST 9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Sivas Valisi Salih AYHAN’dan Babalar Günü Mesajı

Sivas Valisi Salih AYHAN, Babalar Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaparak tüm babaların “Babalar Günü”nü kutlayıp, aileleriyle birlikte nice mutlu yıllar diledi.

Sivas Valisi Salih AYHAN’dan Babalar Günü Mesajı
18 Haziran 2021 12:10 | Son Güncellenme: 18 Haziran 2021 12:33
426
A+
A-

Milletçe geleceğe güvenle bakabilmemizin en önemli unsurlarından biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır.

Bugünün çocukları ve gençleri, yarınlarımızın mimarları olacaklardır. Onların en iyi koşullarda, sevgiyle yetişmeleri başta ailelerin ardından toplumumuzun ve dolayısıyla da ülkemizin geleceğinin biçimlenmesinde son derece önemlidir. Bu aile yapımızın yaşatılması, daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ve yeni nesillerin daha bilinçli yetiştirilmesinde muhakkak ki annelerimizle birlikte babalarımızın da büyük sorumlulukları ve katkıları bulunmaktadır.

Çocuklarımızı sınırsız özveri ve beklentisiz bir sevgiyle yetiştirmek, anne ve babalarımızın en kutsal görevidir. Bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği veren, tecrübeleriyle her zaman yol gösteren babalar, çocuklarının maddi-manevi daha sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri için bütün imkânlarını seferber etmektedirler. Çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sunan, tecrübelerini aktaran babalar, sevgi ve şefkatleriyle de aile birliğini korumakta, kuvvetlendirmektedirler.

Babaların, kendilerine ve topluma olan en büyük sorumlulukları; çocuklarını geleceğe iyi bir insan ve vatandaş olarak hazırlamaktır. Gece-gündüz demeden, hayatın tüm zorluklarına karşı mücadele eden babalarımız, ailelerini sevgi, güven ve huzur ortamında yaşatmak için özverili bir şekilde çalışmaktadır.

Sağlıklı bir toplum ve aile yapısının güvencesi olan babalarımız, yeryüzündeki en aziz, en mukaddes varlıklarımızın başında gelmektedir. Babalarımız, yüreklerindeki sınır tanımayan sevgileri ve başka hiçbir ilişkide rastlanamayacak sabırları ile sadece babalar gününde değil, her zaman baş tacımızdırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların “Babalar Günü”nü kutlar, aileleriyle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.