Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 20°C
Az Bulutlu
Sivas
20°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 23°C

STSO Başkanı Mustafa Eken’den Babalar Günü Mesajı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

STSO Başkanı Mustafa Eken’den Babalar Günü Mesajı
18 Haziran 2021 14:23
271
A+
A-

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken mesajında, başta kahraman şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladığını söyledi.

‘Aileleri için ağır yükleri omuzlayan, evlatlarına güzel bir gelecek sunmak için ömürlerini feda eden babalar ailenin temel direğidir’ diyen Başkan Eken şunları kaydetti; “Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır sözünde de babaların hepimizin sırtını güvenle yasladığı dağdır. Babalarımız, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutlu olması için çalışır. Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olan babalar, her zaman evlatlarını koruyup kollar, hatalarda bile affedicidir. Her evlat için baba, yol göstericidir, rehberdir rol modeldir. Sırtımızı güvenle yasladığımız, evlerimizin ailelerimizi direği kıymetli babalarımızın babalar gününü kutluyorum. Bu vesile ile ebediyete irtihal eden babalarımıza Allah’tan rahmet diliyor, başta şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.