Dolar 45,1795
Euro 53,0558
Altın 6.673,04
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 18°C
Az Bulutlu
Sivas
18°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 14°C
Paz 14°C

Bilim Kurulu Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanı ile toplandı! Yüz yüze eğitim olacak mı?

Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve YÖK Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla toplandı. Toplantının ardından alınan kararlar canlı yayında açıklanacak.

Bilim Kurulu Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanı ile toplandı! Yüz yüze eğitim olacak mı?
2 Eylül 2021 21:24
649
A+
A-

Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve YÖK Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla saat 16:30’da başladı. Toplantının ardından saat 19:00’da Sağlık Bakanı Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’le birlikte basın toplantısı düzenleyecek ve alınan kararları duyuracak. 

Milli Eğitim Bakanı Özer ne demişti?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer dün yaptığı açıklamada okulların açık kalması hakkında konuşmuştu: “81 ilde, ilçelerde, beldelerde maskeden dezenfektana kadar okullarımızın sağlıklı bir şekilde kapanmadan, yüz yüze eğitime devam edebilmesi için her türlü önlemi aldık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin belirlenen kurallara riayet etme konusunda azami hassasiyet göstereceklerine inanıyorum. Kurallara hep birlikte hassasiyetle riayet edilmesi ve uyulması okullarımızın açık kalmasında en kritik konulardan biridir. Biliyorum ki ve inanıyorum ki kurallara riayet edersek okullarımızı açık tutmaya devam edebiliriz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.