Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 26°C

Sivas Belediyespor Zirveye çok yakıştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 7. hafta maçında Sivas Belediyespor, deplasman da karşılaştığı Çorum FK takımını 2 – 0 mağlup etti.

Sivas Belediyespor Zirveye çok yakıştı
11 Ekim 2021 10:43 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2021 13:50
442
A+
A-

SİVAS BELEDİYESPOR: 2 – ÇORUM FK: 0

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan yeşil beyazlılarda mücadele ve hırs üst düzeyde idi. Sivas Belediyespor Çorum deplasmanın da Çorum FK karşısında güzel futbolu ve baskılı oyunuyla sahadan 2- 0 galip ayrılmasını bildi. Yeşil beyazlılar bu sonuçla ligde, namağlup ilerlerken ligde oynadığı 7 maçta beş galibiyet 2 beraberlik almış oldu. Lider Belediyespor ligde puanını 17 yaparak galibiyet serisine devam etti.

Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, 2.Başkan Taner Karabal, yönetim kurulu üyeleri ve Çorumlu taraftarlar izledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Sivas Belediyespor, karşılaşmanın 19. Dakikasında Alpay Koçaklı ile gölü buldu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlı ekip Sivas Belediyespor farkı artırmak için Çorum FK kalesine yüklendi. Sivas ekibine diğer galibiyet gollünü 53. dakikada Sinan Özkan, kazandırdı. Oyuna baskılı ve güzel başlayan yeşil beyazlı ekip Sivas Belediyespor güzel futboluna bu haftada devem etti.Liderin güzel futbolu Çorum Şehir Stadyumunu izlemeye gelen Çorumlu sporseverler tarafından alkış alırken, seyirciler seyir zevki yüksek bir maç izlediler.Ligde, 5’ galibiyet 2 beraberlik alan lider Belediyespor ligin 7. Haftasını da galibiyetle kapatarak galibiyet serisine devam etmiş oldu. Yeşil- Beyazlı ekip Sivas Belediyespor’un maç sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmanın ardından Sivas Belediyespor Kulubü Başkanı Hakan Genç, ve yönetim kurulu üyeleri soyunma odasına inerek güzel galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.Temsilcimiz bu skor netice ile TFF 2. Lig Kırmızı grubun 7. Haftasında ligde 17 puanla liderliğini sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.