Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 24°C
Az Bulutlu
Sivas
24°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 28°C

MÜSİAD Sivas’tan İstanbul Çıkarması

MÜSİAD SİVAS Başkanı Salim Eminoğlu, çok sayıda üyesi ile birlikte, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarına katıldı.

MÜSİAD Sivas’tan İstanbul Çıkarması
7 Kasım 2022 09:30 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2022 09:37
170
A+
A-

İki yılda bir düzenlenen MÜSİAD fuarı Türkiye’de en çok ziyaret edilen karma fuarlar arasında yer alıyor. 124 ülkeden binlerce iş heyetinin katıldığı fuar bu sene de Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla tamamlandı.

Sivas’tan kalabalık bir iş heyetiyle fuara katılan MÜSİAD SİVAS Başkanı Eminoğlu şunları söyledi: “Çok güzel organizasyonlarla birlikte bu sene de fuarımızı tamamlayarak ilimize döndük. Oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Devletimizin yapmış olduğu yüksek teknoloji ürünlerini yerinde inceleme fırsatı bulduk. Aynı zamanda eski ve yeni üyelerimizi de götürerek onların da bu heyecanı yaşamalarına tanıklık ettik. Sivas’tan fuara stand açarak katılım sağlayan MÜSİAD Sivas üyesi Korkmaz Panel Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Korkmaz’ı ziyaret ederek yalnız bırakmadık. İnşallah bir sonraki fuara Sivas’tan daha fazla firmamızı katmaya çalışarak ilimiz iş insanlarını her zamanda söylediğimiz gibi yurtdışına açmaya, ürünlerini küresel pazarda sergilemeleri noktasında yanlarında olduğumuzu vurgulamaya çalıştık. Bu gibi faaliyetlerin iş insanlarımız için önemli adımlar olduğunu hep söylüyoruz “.

Başkan Eminoğlu şöyle devam etti: “Fuar çalışmaları devam ederken ziyaretçi olarak katılan üyelerimizle birlikte özellikle Afrika ülke masalarını ziyaret etme imkânı elde ettik. İkili görüşmelerde ilimiz ürünleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bunun yanında eşzamanlı yapılan birçok toplantıya da katıldık. Dünya Genel Başkanlar Toplantısında genel başkanımızın 2023 – 2024 yıllarına ait sunumlarını da mütaala ettik.”

Son olarak başkan Emmioğlu : “Böylesi güzel bir program hazırlayarak iş insanlarını bir araya getiren Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.