Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 19°C
Az Bulutlu
Sivas
19°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Komutanlarla yaşadığımız sevince tahammül edemediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘alkış’ polemiği ile ilgili Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Erdoğan, “TSK’nın gücüne güç katacak projemizin açılışında ordumuzun komutanları ile yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Komutanlarla yaşadığımız sevince tahammül edemediler
16 Ocak 2023 10:54
148
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’da toplu açılış töreninde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki sözlerine tepki gösteren Erdoğan, altılı masayı da eleştirdi. Erdoğan şunları kaydetti:

-Geçtiğimiz günlerde TSK’nın gücüne güç katacak projemizin açılışında ordumuzun komutanları ile yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük. Bay Kemal bu ordunun başkomutanı olan Tayyip Erdoğan ne yaptı. Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin aklında böyle bir şey var mı? Bunlarla ordumuz çok daha güçlü. 

-Cezaevindeki teröristler öyle çıkamazlar.  51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Bay Kemal onları çıkaracağım diyor. Bu millet terörden beslenenlere bu ülkede yol vermez. Kan emicilere asla prim vermeyiz.

-Ama bu zihniyet yatırımlarımızı sabote etmek için yapmadığını bırakmadı. Kahraman ordumuzu ve şerefli komutanlarımızı hedef alarak niyetini gösterdi. Türkiye düşmanlarına gösteremediği tepkiyi ordumuzun komutanlarına sergileyen, seviyesizce hakaret eden bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi? 

-Biz bunların asıl karın ağrılarını biliyoruz. Bunlar Arifiye’deki fabrikanın en önemli üretim tesisi olmasından rahatsızlar. Kendi üretimini yapan Türkiye gerçeğine tahammül edemiyorlar. 

-Bu tablonun resmi rakamını sordum. 50 bine yakın katılımla buradayız. 

-Yeni oyunlar peşinde koşuyorlar masa kurmuşlar herkesten ayrı ses çıkıyor. Herkes ayrı hesap yapıyor bunlar anayasayı da okumamışlar sen nasıl oluyor seçilmemişsin seçilmediğin halde nasıl seçime gideriz diyorsun. Olanlar oldu bunların Allah bir dediğine inanın başka bir şeyine inanmayın. Gözükmeyen ortakları ayrı telden çalıyor. Şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Bunlar zarar dostudur. 

-Seçime yoğun şekilde gidiyoruz. Muğla’dan sandıkları patlatarak geleceğiz. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.