Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 20°C
Az Bulutlu
Sivas
20°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 23°C

Hollanda ve İngiltere’nin ardından Almanya Başkonsolosluğu da kapatıldı

Hollanda ve İngiltere’nin ardından Beyoğlu’nda bulunan Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı.

Hollanda ve İngiltere’nin ardından Almanya Başkonsolosluğu da kapatıldı
1 Şubat 2023 12:43
135
A+
A-

Beyoğlu’nda bulunan Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı.

Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nun Instagram hesabından yapılan paylaşımda, güvenlik nedeniyle başkonsolosluğun bugün (1 Şubat 2023) kapalı kalacağı belirtildi. Açıklamada, bugün için planlanan vize ve pasaport randevularının da iptal edildiği bildirildi.

Beyoğlu’nda bulunan Hollanda Başkonsolosluğu da olası protesto gösterileri ve batılı hedeflere yönelik artan tehdit nedeniyle geçici süreyle ziyarete kapatılmıştı.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı ise seyahat uyarısını güncelledi. Yapılan açıklamada, İngiliz vatandaşlarının 2022’de Türkiye’ye 3 milyon 330 binden fazla ziyaret gerçekleştirdiği ve çoğu ziyaretin sorunsuz geçtiği belirtilerek, vatandaşlarından artan terör riski nedeniyle dikkatli olmaları ve festival dönemleri de dahil olmak üzere yabancı uyrukluların rağbet ettiği kalabalık yerlerde tetikte olunması gerektiği kaydedildi. İngiltere Başkonsolosluğu, geçici olarak ziyarete kapatıldı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.