Dolar 32,5062
Euro 34,8299
Altın 2.490,55
BİST 9.539,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 23°C
Az Bulutlu
Sivas
23°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Meteoroloji az önce uyarı geçti! Bu geceye dikkat çok fena olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Bu gece saatlerine dikkat! Listede İstanbul da var. İşte yağış beklenen o iller…

Meteoroloji az önce uyarı geçti! Bu geceye dikkat çok fena olacak
26 Nisan 2023 17:49
115
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan tahmine göre, bu gece saatlerinden itibaren Marmara’nın doğusunda İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik’te kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram) sağanak görülecek.

Bu gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz’de Antalya merkez ve doğusu, Burdur’un güneydoğusu ve Isparta’nın güneyinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (metrekareye 21-75 kilogram), yarın Batı Karadeniz Bölgesi, İç Ege (Afyonkarahisar, Denizli, Uşak ve Kütahya), İç Anadolu’da (Ankara, Konya, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale, Yozgat) ve Adana’da yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.