Dolar 39,0394
Euro 44,1081
Altın 4.131,80
BİST 9.475,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 27°C

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sivas’ta Sokak Hayvanları Merkezi’ni Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sivas’ta Meraküm Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Turan, barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilendi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sivas’ta Sokak Hayvanları Merkezi’ni Ziyaret Etti
21 Nisan 2025 20:05 | Son Güncellenme: 21 Nisan 2025 20:44
34
A+
A-

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sivas’ta gerçekleştirilen çeşitli ziyaretler kapsamında, Valiliğin himayelerinde hizmete giren Meraküm Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun gibi önemli isimler de eşlik etti.

Merkezde incelemelerde bulunan Turan, sokak hayvanlarına güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlayan bu projeyle ilgili detaylı bilgiler aldı. Sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve bakımı için kurulan merkezin işleyişi hakkında bilgi edinen Turan, hayvanların sevgiyle karşılandığı bu ortamda, barınaktaki hayvanları da sevdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.