Dolar 38,8394
Euro 44,0358
Altın 4.128,14
BİST 9.514,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 22°C
Az Bulutlu
Sivas
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 25°C
Cum 26°C
Cts 27°C

İstanbul’daki Deprem Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Güncellendi

İstanbul’daki deprem sonrası hasar tespit çalışmaları güncellenmiş olup, güvenli yaşam ve afet hazırlığı için en son bilgiler ve değerlendirmeler burada.

İstanbul’daki Deprem Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Güncellendi
28 Nisan 2025 14:09
20
A+
A-

İstanbul’da Deprem Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları

İstanbul’da meydana gelen depremlerin ardından yürütülen hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında şu ana kadar toplam 18 bin 74 bina incelendi. Bu binalardan 16 bin 434’ünün hasarsız olduğu belirlenirken, 1.640 bina ise az hasarlı olarak raporlandı.

Bakan Kurum, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul’da hasar tespit çalışmalarımız hızla sürüyor. Şu ana kadar 18 bin 74 binayı inceledik ve gerekli değerlendirmeleri tamamladık. Hasar tespitlerimizin ardından, gereken adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından, gerekli müdahalelerin gerçekleştirileceği bildirildi. Vatandaşların güvenliği ve yaşam alanlarının korunması adına çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.