Dolar 39,2169
Euro 45,2700
Altın 4.345,98
BİST 9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 30°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Uyuşturucu ile Mücadelede Büyük Operasyon: 635 Gözaltı

Uyuşturucu ile mücadelede gerçekleştirilen büyük operasyon sonucunda 635 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde.

Uyuşturucu ile Mücadelede Büyük Operasyon: 635 Gözaltı
18 Nisan 2025 20:01 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2025 00:12
47
A+
A-

Uyuşturucu ile Mücadelede Büyük Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına dair önemli bilgiler paylaştı. “NARKOKAPAN-ANKARA” adıyla düzenlenen bu büyük operasyon, kent genelinde 626 farklı adrese eş zamanlı baskınlar yapılarak gerçekleştirildi. Gözaltına alınan şüpheli sayısı 635’e ulaştı.

Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili bilgileri kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasında, özellikle mahalleler ve sokak aralarında uyuşturucu madde satışı yapan, halk arasında “torbacı” olarak bilinen sokak satıcılarının hedef alındığına dikkat çekti. Sabah saatlerinde 525 kişi gözaltına alınmış, bu sayı akşam itibarıyla 602’ye çıkmıştı. Son olarak yapılan gözaltılarla birlikte toplamda 635 kişi gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, “Uyuşturucuya geçit yok” mesajını yineleyerek, halkın huzurunu bozan bu tür suç odaklarına karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini ifade etti.

Suçla Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Yürütülen operasyonun yalnızca bir başlangıç olduğunu vurgulayan Yerlikaya, “Mahallelerimizi, okullarımızın çevresini, gençlerimizin geleceğini tehdit eden zehir tacirlerine karşı her an her yerdeyiz. Emniyet ve jandarma birimlerimizle birlikte sokakları bu suç şebekelerinden temizleyeceğiz” dedi.

Ankara’daki bu operasyon, İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı en kapsamlı çalışmalardan biri olarak kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili adli işlemler devam ederken, operasyonların genişleyerek süreceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.