Dolar 38,8170
Euro 43,9870
Altın 4.114,57
BİST 9.475,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 20°C
Açık
Sivas
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 25°C
Cum 26°C

Rukiye Toy’dan Akran Zorbalığına Sert Tepki

Rukiye Toy, Akran zorbalığına sert tepki gösterdi. Olay hakkında detaylar ve ünlü ismin açıklamaları için haberimizi okuyun.

Rukiye Toy’dan Akran Zorbalığına Sert Tepki
8 Mayıs 2025 15:09 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2025 18:42
11
A+
A-

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Rukiye Toy, E.T. isimli kız öğrenciye yönelik akran zorbalığı olayına ilişkin sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Rukiye Toy, paylaşımında insanlık tarihinin hiçbir döneminde yaşanmadığı kadar insanın insana zulmettiği günlere şahitlik ettiklerini belirtti. Öğrencilerin eğitim ve yaşam alanlarının, aile ortamlarının, hatta sosyal medyanın zorbalık ve zulüm dolu içeriklerle dolup taştığını ifade etti.

Milletvekili Toy, özellikle güçlülerin zayıflara zulmettiği bu ortamda, diğerlerinin bu duruma sessiz kalmasını eleştirdi ve merhamet, anlayış, hoşgörüye olan ihtiyacın arttığını vurguladı. Ebeveynlere çağrıda bulunan Toy, çocukların empati kurma ve arkadaşlarını anlama yönünde teşvik edilmesi gerektiğini dile getirdi.

“İnsanın, sadece insan olduğu için kıymetli olduğunu, Yaradan’dan ötürü sevmesi gerektiğini” hatırlatan Toy, toplumların uygarlık seviyesinin en zayıf üyelerine nasıl davrandığıyla ölçüleceğine dikkat çekti. Çocukların ve gençlerin bu anlayışla yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulunan Rukiye Toy, mağdur öğrenci ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.