Dolar 39,6018
Euro 46,0152
Altın 4.230,60
BİST 9.448,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Açık
Sivas
28°C
Açık
Çar 30°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C

Sivas’ta Kaçak Et Çekimine Karşı Toplantı Yapıldı

Sivas’ta kaçak et çekimine karşı alınan önlemler ve toplantı detayları hakkında bilgi. Güvenli ve sağlıklı gıda tüketimi için önemli adımlar atılıyor.

Sivas’ta Kaçak Et Çekimine Karşı Toplantı Yapıldı
4 Haziran 2025 12:06
20
A+
A-

Sivas’ta kaçak ve sağlıksız koşullarda yapılan et çekimleriyle mücadele amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, Sivas Belediyesi Zabıta Müdürü Nuri Çayır ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Kenan Kılıç katıldı. Bu toplantıda, kaçak et çekimlerinin önlenmesi, denetimlerin artırılması ve kurumlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi konuları gündeme geldi.

Başkan Karakaya, kayıt dışı et çekiminin hem halk sağlığına zarar verdiğini hem de sektör içinde haksız rekabet oluşturduğunu vurguladı. Katılımcılar, kaçak ve sağlıksız et çekimlerine karşı alınacak önlemlerde ortak hareket edilmesi konusunda fikir birliği sağladı. Denetimlerin sıklaştırılması ve sürecin titizlikle takip edilmesi kararlaştırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.