Dolar 45,9290
Euro 53,5335
Altın 6.702,74
BİST 13.825,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 22°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C

BBP Lideri Destici Kuşçu’da Seçim Zirvesi ve Dayanışma Vurgusu

BBP Lideri Destici’nin Kuşçu’daki seçim zirvesi dayanışma vurgusu ile değerlendirme ve hedefler ışı ışı bir çerçevede buluşuyor.

BBP Lideri Destici Kuşçu’da Seçim Zirvesi ve Dayanışma Vurgusu
2 Haziran 2026 12:08
6
A+
A-

BBP Lideri Destici Kuşçu’da seçim temasında konuştu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat’ın Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşçu beldesinde belediye seçimleri kapsamında partinin adaylarıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında belde halkıyla bayramlaşan Destici, seçim sürecinin demokratik olgunluk içinde sürmesini temenni etti ve hizmet için el birliği çağrısı yaptı.

BBP adayı Ömer Geçit ile birlikte MHP belde seçim ofisini ziyaret eden Destici, demokratik olgunluk ve Cumhur İttifakı ruhuna vurgu yaptı. Ziyaret esnasında beldenin nüfus azalması nedeniyle düşen beldelik statüsünün hak mücadelesiyle geri alındığını hatırlattı. Destici, “Önümüzdeki hafta sonu Türkiye’de altı noktada seçim var; bunlardan biri Kuşçu. Bu sürecin beldemize, Tokat’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Seçim ortamını “iki partinin yarışması” olarak nitelendiren Destici, karşılıklı saygı ve hizmet odaklı bir rekabetten söz etti. Her iki adayın da belde için emek verdiğini belirterek, kararın Kuşçululara ait olduğunu vurguladı. Destici ayrıca, göçü engellemek amacıyla el ele verilecek çalışmaların öncelik kazandığını belirtti ve bölgedeki gençlere iş olanakları sunulmasının önemine değindi.

Ziyaretin ardından buluşma, karşılıklı iyi niyet mesajlarıyla son buldu. Kuşçu halkı, bu birlik tablosunun seçim öncesi yansımasını memnuniyetle karşıladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.