Dolar 48,9304
Euro 55,7562
Altın 6.740,80
BİST 12.899,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 25°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 19°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 18°C

İzmir Büyükşehir’den Ayrılan Başkanın Siyasi Geleceği Özgür Özel ile Şekillenecek

İzmir Büyükşehir’den ayrılan başkanın siyaseti, Özgür Özel ile yeni bir gelecek mi? Mercek altında analiz, etkiler ve olası sonuçlar.

İzmir Büyükşehir’den Ayrılan Başkanın Siyasi Geleceği Özgür Özel ile Şekillenecek
22 Haziran 2026 10:24
145
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa eden Cemil Tugay, siyasi gelecek planlarını Özgür Özel ile şekillendirmek istediğini söyledi. Tugay, “Özel ile istifa etmeden önce konuştuk. ‘Senin kararın’ dedi. İstifadan sonra ‘Bunlar hak ediyor’ dedi” ifadelerini kullandı.

Üst düzey temaslar ve sonrasında yapılan açıklamalarda Tugay, yeni parti kurulduğunda orada olacağını belirtti. “Yeni parti kurulacak ve orada olacağım. Özgür Özel dışında hiçbir grupla hareket etmem” diyen Tugay, CHP’nin Özel’in başına dönene kadar istifasının kesin olduğunu ve AK Parti’ye geçmesinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

İstifa kararının ardından sürece ilişkin gelişmelerin peşinden sürüklenecek siyasi seyrin, yerel ve genel dengelerde nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.