Dolar 47,0347
Euro 53,7589
Altın 6.086,29
BİST 14.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 28°C
Açık
Sivas
28°C
Açık
Pts 29°C
Sal 30°C
Çar 27°C
Per 28°C

Ahbap Derneği soruşturması: Haluk Levent gözaltı

Ahbap Derneği soruşturması ve Haluk Levent gözaltı: gelişmeleri hızlı ve tarafsız haberlerle takip edin.

Ahbap Derneği soruşturması: Haluk Levent gözaltı
15 Temmuz 2026 12:06
5
A+
A-

Gelişmeler ışığında Ahbap derneği ve ilgili kişiler

Ahbap Derneği üzerinde yürütülen soruşturma kapsamında derneğin kurucusu Haluk Levent gözaltına alındı. Operasyonların ardından sosyal medyada gündem olan bir diğer isim ise Babala Tv’nin kurucusu Oğuzhan Uğur oldu. Uğur, X hesabından yaptığı paylaşımda süreç hakkında pişmanlık ifade etti ve olaylara ilişkin görüşlerini paylaştı.

Deprem dönemlerinde başlatılan yardım kampanyalarıyla sıkça haber olan Ahbap Derneği, özellikle 2023 Kahramanmaraş depremleri sonrası topladığı bağışlarla gündeme geldi. O döneme dair çeşitli tartışmalar da dernek ve Haluk Levent üzerinde odaklandı.

Oğuzhan Uğur’un paylaşımı şu ifadeleri içerdi: “Ahbap soruşturmasında duruşumuz nettir. Ortada bir yanlış varsa, bu yanlış herkese olduğu gibi bana ve ekip arkadaşlarıma da yapılmıştır. Eğer o dönemki mücadelemiz, fayda sağlamak için attığımız adımlar ve yardım çabalarımız suiistimal edilmişse amasız fakatsız bunun hesabını sormak için biz de en ön safta yer alacağız ve kendi adımıza hukuki süreçler başlatacağız.”

Diğer yandan Uğur, sürecin ilerleyen aşamalarında devlet dışı resmi kurumlar dışındaki hareketlerin riskli olduğunu belirtti ve bu tür süreçlerde dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Haberin ilerleyen günlerde hangi yeni gelişmelere yol açacağı kamuoyunun yakın takibinde.

Stajyer Muhabir: Sıla Sönmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.