Dolar 47,3580
Euro 53,9756
Altın 6.237,66
BİST 13.905,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 21°C
Az Bulutlu
Sivas
21°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 28°C
Çar 25°C
Per 25°C

Ahbap soruşturması: Mahsun Kırmızıgül’ün ifadesi ortaya çıktı

Ahbap soruşturması kapsamında Mahsun Kırmızıgül’ün ifadesi ortaya çıktı; gelişmeleri hızlı ve tarafsız özetle sizlerle paylaşıyoruz.

Ahbap soruşturması: Mahsun Kırmızıgül’ün ifadesi ortaya çıktı
27 Temmuz 2026 18:38
2
A+
A-

Ahbap Derneği soruşturması kapsamında savcılığa bilgi sahibi olarak çağrılan ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün ifadesi kamuoyuna yansıdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada Kırmızıgül, bilgi sahibi sıfatıyla ifadeye çağrıldı ve ifadesinde Haluk Levent ile gençlik dönemlerinden beri olan ilişkisini ve dernek çalışmalarını anlattı.

İfadesinde öne çıkan noktalar olarak, Kırmızıgül, Haluk Levent ile gençlik dönemlerinden beri birbirlerini tanıdıklarını belirtti ve dönemin bazı zorluklarını, kendi ifadelerinde şu sözlerle ifade etti: “Ben Haluk Levent’i çok uzun bir süre önce tanıdım. Gençlik yıllarımdan ve hayat serüvenimin başlarından beri beraberiz. O dönem bazı sorunlar yaşadı ve bazı alışkanlıkları vardı. Bu durum onu zorlu şartlara sürüklüyordu. Bir dönem Ceza İnfaz Kurumu’na girdi; kendisini kuruma bizzat biz götürüp teslim ettik. Bu süreçten sonra toparlanması için maddi manevi çok çaba gösterdik.”

Deprem felaketi sonrasında Ahbap Derneği’nin önemli bir hareketlilik sergilediğini belirten Kırmızıgül, “Ardından 2023 yılında büyük bir deprem yaşandı. O dönem Ahbap Derneği önemli bir çıkış yaptı. İç dünyamda gerek yardımlar dolayısıyla gerekse Haluk Levent’in daha düzgün bir iş çıkaracağı umuduyla mutlu olmuştum” dedi. İfadenin devamında ise, sürecin son gelişmeleri karşısında üzüntüsünü dile getirdi: “Gelen iddiaları duydukça inanılmaz derecede üzülüyorum.”

Şahsi yardım iddiası için ise Kırmızıgül, “Kişisel olarak yardımda bulunmadığımı belirtmek isterim. Kendi imkanlarımla Adıyaman’a gittim ve maddi manevi çaba gösterdim. Yardımların organize ve koordine edilmesini ben yürüttüm. Haluk Levent ile de görüştüm. Derneğin çadırlarının 1500 adedini gönderdik ve dağıtımını da gerçekleştirdik. Ancak şahsi olarak bir yardımda bulunmadığım ve bu yönde çaba da göstermediğim doğrudur.” değerlendirmesinde bulundu. Ayrıca AFAD ve kamu kurumlarıyla iletişim halinde olduğunu da sözlerine ekledi. Yazılı açıklamasında, “Ülkemizin, vatandaşlarımızın ve herhangi bir insanın bu yaşananları hak ettiğini düşünmüyorum. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Vicdanlar yaralanmıştır” ifadelerini korudu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.