Dolar 48,0654
Euro 56,2821
Altın 7.100,78
BİST 14.509,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Az Bulutlu
Sivas
26°C
Az Bulutlu
Cum 30°C
Cts 35°C
Paz 34°C
Pts 29°C

Hilmi Tuna Kuriş, Marmaris Kavşağı’nda yakalandı: 58 bin Euro ele geçirildi

Hilmi Tuna Kuriş Marmaris Kavşağı’nda yakalandı; 58 bin Euro ele geçirildi. Olayın ayrıntıları ve gelişmeler haberimizde.

Hilmi Tuna Kuriş, Marmaris Kavşağı’nda yakalandı: 58 bin Euro ele geçirildi
21 Ağustos 2026 15:52
2
A+
A-

Hilmi Tuna Kuriş Marmaris Kavşağı’nda yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ile Ankara’daki soruşturmaya paralel olarak yürütülen operasyon sonucunda, firari durumda bulunan Hilmi Tuna Kuriş Menteşe ilçesindeki Marmaris Kavşağı’nda yakalandı. Olayla ilgili olarak araç ve içindeki materyaller üzerinde detaylı incelemeler sürüyor.

İncelemelerde, 34 plakalı, 2024 model Volvo S90 marka aracın San Sistem Lojistik adına kayıtlı olduğu belirlendi. Yetkililer, aracın eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e 2030 yılına kadar geçiş üstünlüğüne sahip olarak tahsis edildiğini tespit etti. Araçta yapılan aramalarda ise 58 bin avro nakit para bulundu.

Araç üzerinde yapılan kontrollerde ışıklı ve sesli uyarı sistemlerinin mevzuata aykırı şekilde ön ve arka cam içerisine yerleştirildiği tespit edildi. Trafik ekiplerince uygulanan cezai işlemler kapsamında araç 1 ay süreyle trafikten menedildi. Soruşturma kapsamında adli işlemler derinleştirilerek sürüyor.

Bu gelişmeler, Alihan Kuriş Suç Örgütü soruşturması ile bağlantılı olarak yürütülen çalışmaların bir uzantısı olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.