Dolar 47,8784
Euro 55,4429
Altın 6.737,19
BİST 14.172,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Hafif Yağmurlu
Sivas
26°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 28°C
Per 30°C

İngiltere Prestwich’te 14 Yaşındaki Kıza Zarar Verilmek İstendi

İngiltere Prestwich’te 14 yaşında kız çocuğuna yönelik zarar verme girişimiyle ilgili güncel haber ve güvenlik tedbirleri hakkında bilgilendirici özet.

İngiltere Prestwich’te 14 Yaşındaki Kıza Zarar Verilmek İstendi
17 Ağustos 2026 00:30
1
A+
A-

İngiltere’de Prestwich’te Yakalanan Olay

İngiltere’nin Manchester kentindeki Prestwich kasabasında, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna karşı istismar girişiminde bulunduğu iddia edilen B.K.Y adlı şüpheli, çevredekilerin hızlı müdahalesiyle suçüstü yakalandı. Şüpheli, yakalanmasının hemen ardından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve yapılan yargılamada 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İddiaların ayrıntıları

Olay, İki ay önce İngiltere’ye gittiği bilgisiyle dikkat çekti. Prestwich kasabasında, bir kız çocuğunu hedef alan şüphelinin çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilmesi ve müdahale edilmesiyle olay büyümeden kontrol altına alındı.

Kamera görüntülerinde zanlının, kalabalığın tepkileri karşısında paniğe kapıldığı ve kendini savunmaya çalıştığı anlar kayıtlara geçti. Görüntülerde, vatandaşların “Çocuğa zarar vermek için buraya geldin, yarın Türkiye’de değil hapiste olacaksın” şeklinde tepkilerini dile getirdiği görüldü. Şüpheli, “Ya ben ne yaptım ya, ben geri zekalıyım” ve “I am stupid” ifadeleriyle kendini savunmaya çalıştı ve ağlayarak yardım talep etti.

Olayın seyrinin değiştiği an

Neden-sonuç ilişkisiyle ilerleyen süreçte, çevredeki İngiliz vatandaşların sert müdahalesi sonrası olay yerine intikal eden emniyet güçleri, şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen zanlının, mahkemece suçlu bulunması neticesinde 16 ay hapis cezası aldığı ve cezaevine sevk edildiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.