Dolar 48,4390
Euro 56,2357
Altın 6.890,13
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Parçalı Bulutlu
Sivas
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Veracruz’da Milletvekili Escobar Cinayeti Hakkında Güncel Gelişmeler

Veracruz’da Milletvekili Escobar cinayetiyle ilgili en güncel gelişmeler, soruşturmaların seyrini ve olası etkileri hızlı ve güvenilir şekilde keşfedin.

Veracruz’da Milletvekili Escobar Cinayeti Hakkında Güncel Gelişmeler
5 Eylül 2026 01:08
2
A+
A-

Veracruz’da Milletvekili Zenyazen Escobar Olayı

Veracruz Eyaleti milletvekili Zenyazen Escobar yol kenarında park halindeki aracının içinde silah sesleriyle vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde hayatını kaybeden Escobar’ın cinayet mi yoksa intihar mı olduğuna ilişkin ciddi soru işaretleri sürüyor; yetkililer soruşturmayı derinleştirdi.

Olayla ilgili kamu yetkilileri şu ana kadar olayın dış müdahale sonucu oluştuğuna dair net bir kanıt göstermedi. Aracın yol kenarında konumlanması ve oluşan şiddet izlerinin sınırlı olması nedeniyle incelemeler bu yönde devam ediyor. Yetkililer, ölümün ateşli silahla gerçekleştiğini doğruladı; ancak olayın kesin doğasının şu aşamada netleştirilmesi için daha çok veri gerektiğini belirtti.

Savcılık olay sonrası kapsamlı bir soruşturma başlattı ve ekipler, Escobar’ın ölümüyle ilgili tüm olasılıkları değerlendiriyor. Soruşturmanın tamamlanmasına kadar ölüm şekline dair kesin bir sonuç paylaşılmayacağı ifade edildi.

Eylül 2024’te Milletvekili Olarak Görev Yapmaya Başladı, daha önce öğretmenlik ve sendika liderliği yapan Zenyazen Escobar, Meksika Temsilciler Meclisi’nde görevine Eylül 2024 tarihinde başlamıştı. Veracruz eyaleti, uyuşturucu kartelleri ve organize suç gruplarının etkili olduğu bölgelerden biri olarak biliniyor ve bu tür olaylar bölgede sıkça gündeme geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.