Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sivas 26°C
Açık
Sivas
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 23°C

Yeni Parti Genel Başkanı Özel Trakya’da konuştu

Yeni parti genel başkanı Özel’in Trakya konuşmasıyla gündem belirledi; bölgenin nabzını tuttu, vizyonunu paylaştı.

Yeni Parti Genel Başkanı Özel Trakya’da konuştu
5 Eylül 2026 16:04
4
A+
A-

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel Trakya’da Edirne’de konuştu

Özet: Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Trakya ziyaretleri kapsamında Edirne’ye geldi. Selimiye Camisi meydanında karşılanan Özel, camiyi ziyaret ettikten sonra Edirne Belediyesi tarafından tamamlanan Veda Edirne Emeklî Evi’nin açılışını da gerçekleştirdi.

Ziyaret ve karşılamalar: Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, Tekirdağ Belediye Başkanı Candan Yüceer ile ilçe ve belde belediye başkanları ve parti üyeleri Özel’i karşıladı. Selimiye Camisi’nin restorasyonunun tamamlanmasının ardından ibadete açılan camiyi gezen Özel, vatandaşlarla sohbet etti. Cami çıkışında kendisine ikram edilen Edirne tava ciğerinin tadına da bakan Özel, ardından Veda Edirne Emeklİ Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem mesajları: Özel, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Yeni Parti’nin amacı ve kaynağına vurgu yaptı. Emeklilere yönelik taleplerini öne çıkaran Özel, emeklilerin mevcut durumunu eleştirdi ve Yeni Parti’nin emeklilere haklarını geri vereceğini iddia etti. Ayrıca adalet sistemi ve gelir dağılımı konularında reform çağrıları yaptı. “Yeni Parti, AK Parti’nin kara düzenini değiştirecek ve size hakını verecek” ifadelerini kullandı.

Ekonomi ve altyapı: Özelleştirme tartışmaları üzerinden mevcut politikaları eleştiren Özel, otoyollar ve köprüler konusundaki görüşlerini yineledi. Dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlar doğrultusunda köprü ve otoyolların özelleştirilmesine atıfta bulundu ve devletleştirme önerisini yineledi. “Bütün otoyolları devletleştireceğiz” sözleriyle ihalenin sonuçlarına ve gelecek hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açılış ve kortej: Vefa Edirne Emekli Evi’nin açılışını yapan Özel, açılışta CHP’den istifa eden Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan ile partiye katılan ilçe başkanlarının rozetlerini taktı. Ziyaretin ilerleyen saatlerinde mahalle pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.